FK "Lovćen" počeo pripreme za nastavak šampionata
14.01.2014

Tokom prozivke, prvotimce “Lovćena” pozdravio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović.

- Baš kako je to bilo tokom jeseni, i u narednom periodu pružaćemo snažnu podršku radu kluba, koju ste svojim izdanjima iz prve polusezone zaslužili. Uvjeren sam i da će kontinuitet vaših uspješnih nastupa, kako u prvenstvu tako i u Kupu, biti očuvan i tokom proljeća, i da ćemo, zajedničkim snagama, na kraju sezone uspjeti da izborimo plasman u međunarodna takmičenja. Želim da vam predstojeće pripreme proteknu uspješno i da one budu uspjeh u nove dobre rezultate našeg kluba - istakao je gradonačelnik Bogdanović obraćajući se fudbalerima “Lovćena”.

Gradonačelnik Bogdanović podsjetio je da će gradska uprava tekuće godine početi i gradnju stadiona na Obilića poljani.

Na prvom ovogodišnjem treningu, pojavili su se gotovo svi igrači koji su nastupali za “Lovćen” tokom jesenjeg dijela šampionata, uz izuzetak Luke Mirkovića koji je u međuvremenu napustio klub.

Fudbalerima “Lovćena”, povodom početka priprema, obratio se i šef stručnog štaba Mojaš Radonjić.

- Rezultati koje smo postigli tokom jeseni, daju nam za pravo da očekujemo uspješno proljeće tokom kojeg ćemo tražiti svoju šansu za plasman u Ligu Evrope. Uz naporan rad, a vjerujući da ćemo tokom pauze uspjeti da angažujemo i nekoliko pojačanja, taj cilj može postati dostižan – rekao je Radonjić.

Prvi dio priprema, “Lovćen” će obaviti na Cetinju. Tokom druge pripremne faze, “Lovćen” će boraviti u Turskoj ili na našem primorju.

“Lovćen” je jesenji dio okončao na trećoj poziciji prvoligaške tabele, a najuspješnija polusezona u novijoj istoriji krunisana je i plasmanom u polufinale Kupa Crne Gore.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018