Novogodišnja čestitka
31.12.2013

- Drage sugrađanke i sugrađani, zadovoljstvo mi je da vam, u ime Prijestonice Cetinje i u svoje ime, uputim iskrene čestitke uz srdačne želje u susret Novoj 2014. godini.

Godinu, čije posljednje sate odbrojavamo, pamtićemo kao razdoblje u kojem je preduzeto niz aktivnosti u pravcu razvoja grada. Njegoševa ulica, gradska tržnica, ulaz u grad, autobuska stanica, Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, Univerzitetski kompleks fakulteta umjetnosti – samo su neka od brojnih mjesta na kojima smo radili u cilju unapređenja gradske infrastrukture. Ovu godinu, kako smo i obećali, zaključujemo i sa prvim novootvorenim privrednim sadržajima, ali i sa trocifrenim brojem novih zaposlenja – što je bio poseban aspekt našeg djelovanja.

Otud, u godinu koja je pred nama, ulazimo sa više optimizma, ali i sa još većim ambicijama koje se tiču razvoja Cetinja. Vjerujemo da su pred nama još značajniji rezultati, a prije svega još jedna godina zahtjevnog i posvećenog rada u interesu svih naših sugrađanki i sugrađana.

U to ime, srdačno vam čestitam srećnu i dobrom ispunjenu Novu 2014. godinu – stoji, između ostalog, u čestitki gradonačelnika Bogdanovića.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018