Gradonačelnik Bogdanović dijelio poklone mališanima u JPU "Zagorka Ivanović"
30.12.2013

Družeći se sa djecom iz JPU „Zagorka Ivanović“, gradonačelnik Bogdanović kazao je kako je Prijestonica Cetinje posvećena onima koji su budućnost našeg grada.

- Iza nas je uspješna godina, tokom koje smo posvećeno radili da bi naš grad bio još ljepši i vedriji za sve dobre ljude koji u njemu žive, a posebno za one koji jesu budućnost Cetinja. A budućnost naše Prijestonice predstavljate upravo vi - naši najmlađi sugrađani, koji ste najveće bogatstvo našeg lijepog grada. Baš zbog toga, moj i rad mojih saradnika inspirisan je težnjom da prevashodno vama, stasavajućim generacijama, omogućimo što ljepši i bolji život na Cetinju. Želim vam obećati da ću i tokom naredne godine biti krajnje posvećen vama i sredini u kojoj odrastate i kojoj ćete u budućnosti, kao zreli ljudi, davati svoj puni doprinos – kazao je on, čestitajući predstojeće praznike.

Gradonačelnik Bogdanović sastao se i sa rukovodstvom pomenute institucije, pri čemu im je čestitao na državnom priznanju „Oktoih“, koje će najstarijem vrtiću u Crnoj Gori biti dodijeljeno u januaru predstojeće godine.

Prijestonica Cetinje, u svijetlu novogodišnjih praznika, pripremila je 600 poklon paketa za naše najmlađe sugrađane.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018