Informacija o rekonstrukciji Grahovske ulice
18.12.2013

Nakon uklanjanja postojećeg asfaltnog sloja na koridoru od autobuske stanice do Vlaške crkve, okončani su i radovi na iskopu rova i polaganju cijevi za atmosfersku i fekalnu kanalizaciju. Takođe, do sada je realizovan iskop rova za polaganje naponskog kabla, te za polaganje cjevovoda prema novoprojektovanoj saobraćajnici u pravcu Sportskog centra, a položeni su i kablovi za elektroinstalacije.

Kako je do danas realizovan veći dio pripremnih aktivnosti, slijede radovi na izradi donjeg nosećeg sloja, bitumenizirajućeg nosećeg sloja i habajućeg sloja, odnosno na betoniranju trotoara i prilaza. Takođe, tokom ostatka rekonstrukcije, biće postavljeni ivičnjaci, bankine i berme, stubovi javne rasvjete, uz postavljanje vertikalne signalizacije i obilježavanje kolovoza horizontalnom signalizacijom. Uz to, radovi će obuhvatiti i ozelenjavanje slobodnih površina.

Radovi u Grahovskoj ulici predstavljaju dio radova na gradnji nove saobraćajnice na ulazu u grad, koji su počeli prošle godine, gradnjom kružnog toka sa pratećom infrastrukturom na raskršću na magistralnom putu M-2.3.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018