Informacija o rekonstrukciji gradske tržnice
16.12.2013

Tokom dosadašnjih radova, napravljena je cjelokupna atmosferska kanalizacija, uz sanaciju fekalne kanalizacije. Istovremeno, postavljena je i čelična krovna konstrukcija, koja je pozicionirana na platou tržnice.

Na većini objekata u okolini platoa zamijenjena je spoljna stolarija, a radovi na preostalim objektima biće okončani tokom narednih dana.

Već je rekonstruisan i dio postojećih nadstrešnica, koje su pokrivene pocinčanim limom, pri čemu su postavljeni i vertikalni oluci. Tokom predstojećih dana, biće završeni i radovi na postavljanju nove nadstrešnice na potezu od donjeg ulaza prema Osnovnoj školi „Njegoš“.

Cjelokupna saobraćajnica uz tržnicu je asfaltirana, pri čemu je odrađeno kompletno popločavanje više lokacija - ulaza iz pravca Bajove ulice, trotoarskih površina na platou tržnice, te oba ulazna portala.

Do sada su razvedene sve elektro-instalacije neophodne za novu rasvjetu na gradskoj tržnici.

Radovi koji predstoje do završetka rekonstrukcije odnose se na popločavanje pijačnog platoa, ugradnju oluka i instalaciju spajder sistema na fasadama čelične krovne konstrukcije, postavljanje spuštenog plafona na postojećoj nadstrešnici i instalaciju nove javne rasvjete.

Investitor radova je Prijestonica Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018