Novi događaji u Američkoj čitaonici (11, 12 i 13. decembar)
10.12.2013

U srijedu, 11. decembra, u Američkoj čitaonici biće upriličen informativni sat povodom kursa engleskog jezika – konverzacija i radionica, koji će voditi Kristen Kaefer. Informativni sat počeće u 19 časova, a građani koji ne budu u prilici da prisustvuju događaju moći će u četvrtak, 12. decembra, da se informišu o njegovoj realizaciji, i to u period od 9 do 17 časova.

Iz Američke čitaonice poseban poziv uputili su učenicama i učenicima osnovnih i srednjih škola da se prijave za pohađanje kursa i time unaprijede znanje engleskog jezika.

U četvrtak, 12. decembra, u Američkoj čitaonici na programu je predavanje “Quilts and American Culture”. Predavanje će održati ataše za medije i kulturu u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Sunshine A. Ison, a događaj će početi u 19 časova.

U petak, 13. decembra, biće upriličen i naučni skup o poeziji, u organizaciji Instituta za crnogorski jezik i knjževnost – Podgorica i Crnogorske asocijacije za američke studije – Nikšić. Skup će početi u 11 časova, a otvoriće ga doc. dr Aleksandra Nikčević – Batrićević i Pavle Goranović.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018