Gradonačelnik Bogdanović uputio čestitku Radiju „Cetinje“
27.11.2013

U čestitki gradonačelnika Bogdanovića, između ostalog, navedeno je sljedeće:

- Iako je naše društvo od 1944. godine do danas prolazilo kroz različite epohe, za sve to vrijeme značaj informacije ostao je jednako bitan, a usudiću se da ustvrdim, najčešće i neprocjenjiv. Zbog toga, djelovanje Radija „Cetinje“, koje se danas može sagledavati kroz sedam decenija, jednako je važno i dragocjeno.

Tokom proteklih 69 godina, naš je radio izgradio izuzetan renome i vjerujem da nema dileme da je današnji medijski mozaik u Crnoj Gori nezamisliv bez Radija „Cetinje“. A za tu činjenicu zaslužne su čitave generacije onih koji su ostavili trag u radu našeg medija, počev od njegovih osnivača, sve do onih koji se danas brinu da naši sugrađani, zahvaljujući radio talasima, dobijaju pravovremene i objektivne informacije.

Zbog svega navedenog, drago mi je što naša gradska uprava danas ima sadržajno partnerstvo sa Radiom „Cetinje“ i što je pred nama period tokom kojeg će ta saradnja biti dodatno intenzivirana. Jer, cijenim da nije neophodno podsjećati da upravo tekuće godine otvaramo novu stranicu u priči o elektronskim medijima na Cetinju - kroz uspostavljanje gradske televizijske stanice.

Vjerujući da je pred Radiom „Cetinje“ period još uspješnijeg i djelotvornijeg rada, rukovodstvu, zaposlenima u našem lokalnom mediju, ali i svima koji su dio njegove bogate prošlosti, još jednom čestitam godišnjicu postojanja – stoji u čestitki gradonačelnika Bogdanovića.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018