Povodom 13. novembra, položeni vijenci na spomen – kosturnicu
13.11.2013



Vijence su položili gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, predsjednik Skupštine Prijestonice Cetinje prim. dr Milutin Vukić i predsjednik Udruženja boraca Narodno – oslobodilačkog rata i antifašista Cetinja Stevan Radunović.

- Drago mi je da smo i danas ovdje, gdje se prisjećamo uloge naših odvažnih i hrabrih sugrađana i predaka, gdje potvrđujemo da ne zaboravljamo njihovu žrtvu za slobodu pokoljenja i gdje iskazujemo zahvalnost na njihovim djelima, kojima se ponosimo. Ponosni i zahvalni, ovdje smo i kako bi poručili da je u 13. novembru sažeta simbolika koja upućuje na slobodarska stremljenja, na antifaštifašističke tekovine i na velike podvige iz prošlosti – kao vječnu inspiraciju za budućnost – kazao je gradonačelnik Bogdanović obraćajući se prisutnima.

U znak sjećanja na rodoljube, na groblju kod Vlaške crkve, vijence su položili zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić, odbornik u Skupštini Prijestonice Cetinje Nenad Dragan Vušurović i predstavnik Udruženja boraca Narodno – oslobodilačkog rata i antifašista Cetinja Lazar Čelebić.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018