Saopštenje za javnost
11.11.2013



Čak i ako nađemo razumijevanje za paradoksalnu činjenicu da u našem gradu postoje individue nespremne da se suoče sa činjenicom da živimo u 21. vijeku, kojima je teško zbog toga što su u proteklom periodu realizovani brojni infrastrukturni i razvojni projekti, koji su – u susret Danu grada – predstavljeni kroz kampanju '365 dana za Cetinje', njega jednostavno ne može biti kada su u pitanju vandalski, necivilizovani činovi.

Ukoliko je neko pomislio kako će divljačkim činom 'osujetiti' težnju da, kao i uvijek uoči Dana Prijestonice Cetinje, budu ispromovisane aktivnosti gradske uprave iz proteklog perioda – malo je pogriješio. Zapravo, ovim činom, pojedinci su samo pružili mogućnost dodatne promocije – koja se, uz internet prezentaciju na domenu 365.cetinje.me, realizuje i na niz lokacija u gradskom jezgru. I hvala im na tome.

Gradska uprava je, na osnovu pribavljenih snimaka sa video nadzora na Dvorskom trgu, podnijela krivičnu prijavu protiv neodgovornog pojedinca, te iskazujemo uvjerenje da će on ubrzo biti procesuiran i adekvatno sankcionisan.

Prijestonica Cetinje apeluje na sve građane, a prevashodno na učesnike aktuelne predizborne kampanje, da djeluju onako kako im nalaže odgovornost i lična zrelost, a posebno kada je u pitanju njihov grad – čiji bi interes trebalo da bude na prvom mjestu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018