Održan osmi međunarodni džudo turnir "13. novembar"
02.11.2013



Turnir je otvorio gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, koji je pozdravio učesnike, naglašavajući da turnir „13. novembar“, kojim već tradicionalno počinje sportski program proslave Dana Prijestonice Cetinje, iz godine u godinu u sve većoj mjeri dobija na kvalitetu.

- Značajni rezultati koje naši sportisti postižu u kontinuitetu, samo potvrđuju da naš grad i naša država jesu pravi rasadnik talenata i sportskih asova. Upravo zbog toga, ne sumnjam da ćemo tokom ovog turnira biti u prilici da pratimo danas mlade talente, a već sjutra buduće vrhunske sportiste, koji će nas radovati svojim dostignućima i na najznačajnijim takmičenjima – kazao je on.

Turnir, koji je upriličen u dvorani Sportskog centra, pratili su brojni posjetioci, a učestvovali su mladi džudisti iz 27 klubova.

Uz domaćina takmičenja, ekipu „Crnogorca“, cetinjskoj publici predstavili su se i takmičari koji nastupaju za „Akademik“ (Nikšić), „Staru varoš“ (Podgorica), „Arso Milić“ (Podgorica), „Nenad Sinanović“ (Podgorica), „Tivat“, „Proleter“ (Podgorica), „Borac“ (Podgorica), „Kipa“ (Podgorica), „Judo Jim“ (Podgorica), „Miloš Stanković“ (Golubovci), „Milenijum“ (Podgorica), „Gorica“ (Podgorica), „Kodokan“ (Podgorica), „Zeta“ (Golubovci), „Kotor“, „Onogošt“ (Nikšić), „Trebjesa“ (Nikšić), „Igalo“, „Koga“ (Podgorica), „Sutjeska“ (Nikšić), „Akademija“ (Skadar), „Berkovići“, „Šampion“ (Sarajevo), „Leotar“ (Trebinje) i „Borsa“ (Mostar).

Uz Prijestonicu Cetinje, organizaciju osmog turnira “13. novembar” podržali su Javno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” – Cetinje, JZU Dom zdravlja – Cetinje, štamparija “Obod”, “Kartonaža”, “Gornič”, Narodni muzej Crne Gore, “Glosarij”, “Exim”, “Cetkom” i “Bombeton”.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018