Gradonačelnik Bogdanović primio Marka Zanetija
01.11.2013



Tokom prijema, kojem su prisustvovali i predstavnici Bilijar kluba „Biljarda“, kao i takmičari koji će nastupiti na turniru, gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo što je Cetinje domaćin turnira na kojem će učestvovati i zvanično najbolji globalni igrač za tekuću takmičarsku godinu.

On je istakao kako je Prijestonica Cetinje sa zadovoljstvom preuzela ulogu pokrovitelja turnira na kojem će najznačajniji svjetski akter bilijara, uz sam nastup, voditi i radionice, tokom kojih će domaći igrači biti u prilici da unaprijede svoje vještine u tom sportu.

Zahvaljujući gradonačelniku Bogdanoviću na prijemu, Marko Zaneti ocijenio je kako organizacija turnira poput sjutrašnjeg predstavlja izuzetan doprinos promociji bilijara u Crnoj Gori. On je naglasio značaj činjenice da je gradska uprava podržala organizaciju turnira, pri čemu je dodao da Bilijar klub „Biljarda“ predstavlja primjer posvećenog i ozbiljnog kolektiva.

Ispred BK „Biljarda“ prisutne je pozdravio predsjednik Danilo Brajović, koji je izrazio zahvalnost Marku Zanetiju, koji prvi put boravi u Crnoj Gori. Brajović je kazao kako je riječ o jedinstvenom događaju u Crnoj Gori – s obzirom da će naši igrači bilijara prvi put u prilici da nastupaju sa jednim renomiranim svjetskim protagonistom tog sporta. Brajović je, u ime BK „Biljarda“, zahvalio gradonačelniku Bogdanoviću i Prijestonici Cetinje na podršci.

Današnjem prijemu prisustvovali su i takmičari koji će nastupiti na sjutrašnjem turniru - Vuk Brajović, Vladan – Vanja Tatar, Igor Latković, Nebojša Vujović, Marko Lipovina i Miodrag Gardašević.

Nakon prijema u Prijestonici Cetinje, Marko Zaneti posjetio je Biljardu.

Inače, sjutrašnji turnir „Cetinje 2013“, koji je sastavni dio sportskog programa obilježavanja 13. novembra – Dana Prijestonice Cetinje, biće otvoren u 11:00 časova u prostorijama Bilijar kluba „Biljarda“ (zgrada Sportskog centra).

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018