Gradonačelniku Aleksandru Bogdanoviću dodijeljena Gramata za doprinos Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi
31.10.2013



Značajno priznanje, koje je do danas dodijeljeno u svega nekoliko navrata, gradonačelniku Bogdanoviću uručeno je na svečanosti povodom Lučindana, koju su u kongresnoj dvorani hotela „Grand“ organizovali Crnogorska pravoslavna crkva i Fondacija „Sveti Petar Cetinjski“.

Zahvaljujući mitropolitu Mihailu i Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi, gradonačelnik Bogdanović kazao je kako je velika čast biti odlikovan na Cetinju, gradu koji predstavlja orden Crne Gore.

- Orden u slavu stvaranja, herojstva, prošlosti, dostojanstvenosti u iskušenjima svakodnevice i vizije i snage za novu Crnu Goru, i za naše Cetinje na čelu nje. Vaša odluka, za mene, predstavlja čast. To je čast gradu koji predstavljam, koja mu pripada zasluženo – kazao je gradonačelnik Bogdanović.

Na večerašnjem skupu, prisutne su pozdravili mitropolit Mihailo i predsjednik Fondacije „Sveti Petar Cetinjski“ Drago Rašović, kao i reditelj Branko Baletić. U drugom dijelu događaja, upriličena je projekcija filma „Noć skuplja dva vijeka“ o životu i djelu Petra II Petrovića Njegoša.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018