Održana konferencija povodom završetka projekta „Unaprijeđenje kanalizacionog sistema u Prijestonici Cetinje“
28.10.2013



Na konferenciji su govorili zamjenica gradonačelnika Ana Nikolić, task menadžer u Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori Pierre-Yves Bellot, Direktor JP “Vodovod i kanalizacija” Cetinje Miloš Ražnatović i projekt menadžer Miloš Ivanišević.

Zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić naglasila je važnost ovog projekta.

- Ovo je prvi projekat Prijestonice Cetinje koji je finansiran od strane Evropske unije, naravno, u međuvremenu ih je bilo i još, što je veoma značajno za prijavljivanje budućih projekata.

Predstavnik Delegacije EU u Crnoj Gori Pierre-Yves Bellot pohvalio je Prijestonicu Cetinje, naglašavajući kako je nabavka vozila za intervencije na kanalizacionoj mreži predstavljala izuzetno važan projekat.

- Veoma je važno što je Prijestonica Cetinje izgradila kapacitete za prijavu i sprovođenje projekata finansiranih iz IPA fondova. Takođe, tim za sprovođenje projekata je uradio veoma dobar posao i bez problema odradio sve aktivnosti predviđene projektom.

Javno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” Cetinje ovim projektom dobilo je dragocjenu mehanizaciju, istakao je direktor tog preduzeća Miloš Ražnatović.

- Ovom prilikom želim zahvaliti Prijestonici Cetinje na ustupljenom vozilu, kao i na obezbjeđivanju sredstava za revitalizaciju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na Rijeci Crnojevića - naglasio je on.

Projekt menadžer Miloš Ivanišević prisutnima je predstavio kompletan tok implementacije projekta.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018