Rekonstrukcija kanalizacione mreže: Raspisani javni pozivi za odabir izvođača radova i nadzor nad izvođenjem radova
22.10.2013

Delegacija EU raspisala je javni poziv za odabir izvođača radova na projektu Projektovanje i izgradnja kanalizacione mreže u Prijestonici Cetinje.

Javni poziv za odabir izvođača radova na projektivanju i gradnji kanalizacione mreže u Prijestonici Cetinje raspisan je 16. oktobra, a krajnji rok za dostavljanje ponuda je 16. decembar.

Kako je predviđeno javnim pozivom, ugovorom je obuhvaćena gradnja kanalizacionih kolektora i atmosferske kanalizacione mreže, uz povezivanje sa postojećom kanalizacionom mrežom, uključujući i gradnju priključaka za domaćinstva.

Cjelokupna tenderska dokumentacija dostupna je na ovom linku.

Istovremeno, Prijestonica Cetinje, u saradnji sa PROCON-om, raspisala je javni poziv za nadzor nad izvođenjem radova i reviziju glavnih projekata gradnje kanalizacione mreže.

Obim posla nadzora predviđen ugovorom odnosi se na reviziju glavnih projekata koji će biti izrađeni od strane izvođača, provjeru projektne dokumentacije, nadzor nad izvođenjem radova za građevinske poslove, instalacije i testiranja, te na tehničku podršku tokom perioda otklanjanja kvarova i nedostataka.

Javni poziv za nadzor objavljen je danas i trajaće do 5. decembra u 12.00h, a javni pozivi dostupni su u posebnoj sekciji na stranici "Javne nabavke".

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018