Počela rekonstrukcija autobuske stanice
15.10.2013

Nepostojanje autobuske stanice predstavljalo je jedan od najizraženijih dugogodišnjih infrastrukturnih problema u gradu, a prva faza radova, započeta danas, između ostalog, podrazumijevaće sanaciju krovne konstrukcije, adaptaciju biletarnice i čekaonice, zamjenu stolarije, rekonstrukciju fasade, sanaciju staničnog platoa, te novu opremu i mobilijar.

- U proteklom vremenu uložili smo znatne napore kako bi stvorili preduslove za rekonstrukciju autobuske stanice. Stoga mi je drago što je privatni partner na pravi način ispratio naše aktivnosti i što je danas počeo radove čijim će završetkom biti okončana priča o nedostatku autobuske stanice u našem gradu.

Ranije sam naglašavao da će rješavanje pitanja autobuske stanice biti među prioritetima našeg rada i zadovoljan sam što je i to ispoštovano. U narednom periodu, autobuska stanica imaće nekoliko osnovnih sadržaja, poput biletarnice, čekaonice i informativnih pultova, a već od naredne godine, zajedno sa privatnim partnerom, ući ćemo u projekat gradnje veće i modernije stanice, koji je predviđen i planskim dokumentom – kazao je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović povodom početka rekonstrukcije, koju će realizovati kompanija „GPC“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018