Bilijar turnir "Cetinje 2013" od 1. do 3. novembra
11.10.2013



Turnir će biti održan u sjedištu BK „Biljarda“, u Sportskom centru i riječ je o jednoj od najznačajnijih bilijarskih manifestacija u Crnoj Gori tokom posljednjih godina.

Kako je saopšteno iz BK „Biljarda“, pomenuti kolektiv time će obilježiti 200 godina od rođenja vladara, pjesnika i filozofa Petra II Petrovića Njegoša, koji je donio prvi bilijarski sto u našu državu. Od pomenutog događaja prošle su 174 godine, a Njegošev bilijarski sto i dalje se nalazi u zdanju koje je pri njegovom prispijeću i dobilo naziv Biljarda.

Iz BK „Biljarda“ navode i kako će, uz učešće na turniru, višestruki svjetski prvak i ovogodišnji najbolji globalni igrač bilijara Marko Zaneti održati i seminar o karambol bilijaru - što je od izuzetnog značaja za dalji razvoj tog sporta u Crnoj Gori. Zaneti je, ujedno, i najznačajniji igrač bilijara koji će gostovati u Crnoj Gori.

Pokrovitelj turnira je Prijestonica Cetinje, a sam događaj sastavni je dio sportskog programa obilježavanja 13. novembra – Dana grada.

Povodom predstojećeg turnira i gostovanja Marka Zanetija u Crnoj Gori, predstavnici medijskih kuća mogu kontaktirati BK „Biljarda“ na e-mail adresu: bilijar.biljarda@gmail.com

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018