Gradonačelnik Bogdanović primio predstavnike Rotary Internationala - distrikt 2483
02.10.2013

Tokom susreta, sagovornici su informisali gradonačelnika Bogdanovića sa aktivnostima Rotary Internationala – distrikta 2483, ali i sa predstojećim planovima.

Oni su naglasili kako će navedena organizacija 19. oktobra na Cetinju upriličiti akademiju povodom 200. godišnjice rođenja Petra II Petrovića Njegoša, tokom koje će prevashodno biti naglašen kosmopolitski značaj crnogorskog vladara, pjesnika i filozofa.

Gradonačelnik Bogdanović istakao je kako će Prijestonica Cetinje podržati organizaciju pomenutog događaja, podsjećajući da je gradska uprava tokom dosadašnjeg dijela godine bila organizator ili suorganizator više manifestacija u čast navedenog jubileja.

Shodno dogovoru sa današnjeg sastanka, Rotary International – distrikt 2483, takođe u drugoj polovini oktobra, u saradnji sa Prijestonicom Cetinje, dodijeliće i donaciju jednoj od ustanova smještenih na Cetinju.

Ispred Rotary Internationala, sastanku sa gradonačelnikom Bogdanovićem prisustvovali su ministarka nauke Sanja Vlahović, Anastazija Miranović, Nela Vitić i Vlado Grgić.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018