Gradonačelnik Bogdanović posjetio Udruženje "Razvitak"
29.09.2013

Tokom posjete, kojoj su prisustvovali i predstavnici Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade Prijestonice Cetinje, Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, te Ministarstva rada i socijalnog staranja, više riječi bilo je o novouspostavljenom Dnevnom centru, koji će predstojećih dana početi sa radom.

Gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo posjetom „Razvitku“. On je istakao kako je riječ o organizaciji koja je svojim izuzetnim radom, tokom dužeg vremenskog okvira, snažno doprinijela podršci i rješavanju pitanja vezanih za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

On je predstavnike „Razvitka“ upoznao sa novim servisom dječje zaštite, koji će ponuditi Dnevni centar za djecu i omladinu u smetnjama i teškoćama u razvoju, kao jedan od najsavremenijih objekata tog tipa u Crnoj Gori.

- Zadovoljstvo mi je što sam danas sa predstavnicima Udruženja „Razvitak“, sa kojima je naša gradska uprava tokom prethodnog perioda imala odličnu saradnju. Gradnja Dnevnog centra predstavljala je jedan od projekata kojima smo dali prioritet, jer smo smatrali da će njegovim uspostavljanjem budući korisnici, naši mladi sugrađani, dobiti savremen i profesionalan servis. Stoga, drago mi je što danas, godinu po početku radova, možemo reći da je projekat uspostavljanja Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju uspješno završen - rekao je gradonačelnik Bogdanović.

Članovi Udruženja „Razvitak“ pozdravili su realizaciju projekta gradnje Dnevnog centra, pri čemu su iskazali interesovanje za koncept funkcionisanja navedene javne ustanove.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018