Obavještenje: Sjutra početak prijavljivanja za rekonstrukciju fasada stambenih zgrada
25.09.2013

Naime, pomenuti organ gradske uprave obavijestio je građane da će Prijestonica Cetinje, za svaki stambeni objekat koji ima formirane organe upravljanja, učestvovati u rekonstrukciji fasada sredstvima u iznosu od 50 odsto. Prijavljivanje će početi sjutra i trajaće do 26. novembra.

U obavještenju Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj stoji sljedeće:

- Obavještavamo građane Prijestonice Cetinje da je u toku akcija poboljšanja uslova stanovanja, te da je u okviru projekta „Beautiful Cetinje“ planirana rekonstrukcija fasada više objekata na gradskom području.

Naime, za stambene objekte koji imaju formirane organe upravljanja, Prijestonica Cetinje predvidjela je učešće u rekonstrukciji fasada u iznosu do 50 odsto ukupne vrijednosti radova. Akcija prijavljivanja trajaće od 26. septembra do 26. novembra.

Podsjećamo da je članom 5 Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama propisana obaveza etažnih vlasnika da obrazuju organe upravljanja stambenom zgradom, i to skupštinu etažnih vlasnika i upravnika, u cilju adekvatnog održavanja kućnog reda.

Stoga, pozivamo sve građane da se priključe akciji formiranja organa upravljanja u svojim stambenim zgradama, kako bi stekli formalne uslove da, u saradnji sa Sekretarijatom, djeluju u pravcu uređenja našeg grada.

Povodom svih pitanja i detaljnijih informacija, zainteresovani građani mogu se obratiti Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj, u zgradi Prijestonice Cetinje (kancelarija 117), i to svakog radnog dana od 12 do 15 časova, kao i putem e-maila - navedeno je u obavještenju Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj.

Inače, projekat „Beautiful Cetinje“, koji podrazumijeva rekonstrukciju fasada na gradskom području uz primjenu mjera energetske efikasnosti, biće nastavljen tekuće sedmice, i to na objektima u glavnoj gradskoj ulici.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018