Stimulativne mjere: Potpisan Ugovor o 16 novih radnih mjesta
23.09.2013

Dokument su potpisali gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i direktor preduzeća „Marteks“ Marko Martinović.

Ugovorom je, između ostalog, predviđeno otvaranje novih 16 radnih mjesta u sklopu kompanije „Marteks“, čime pomenuto preduzeće postaje novi korisnik stimulativnih mjera koje je Prijestonica Cetinje ponudila postojećim i novim privrednicima.

- Otvaranje novih radnih mjesta prioritet je u radu naše gradske uprave, a u tom je cilju i usvojen paket stimulativnih mjera koji posebno tretira postojeće privrednike. Posebno nam je drago što je među korisnicima tih mjera od danas i „Marteks“, kao uspješno privredno društvo koje zapošljava značajan broj naših sugrađana. Drago nam je što stimulansi koje nudimo već rezultiraju novim radnim mjestima - kazao je gradonačelnik Bogdanović.

Direktor kompanije „Marteks“ Marko Martinović istakao je kako će danas potpisani ugovor predstavljati zamajac daljem radu tog preduzeća.

- Želio bih pohvaliti stimulativne mjere koje je ponudila Prijestonica Cetinje i drago mi je što je i naša kompanija od danas korisnik tog paketa. Vjerujem da ćemo unaprijeđenjem proizvodnje, uz novih 16 radnih mjesta, unaprijediti rad kompanije i da će ona time postati još konkurentnija na tržištu - rekao je Martinović.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018