U Kobiljem Dolu održana treća "Cucka jeka"
25.08.2013

Posjetioci su u Kobilji Do počeli da stižu još u ranim jutarnjim časovima, a nakon kratkotrajne kiše, treća „Cucka jeka“ počela je u 18 časova.

Tokom dana, na bini su se smjenjivali folklorni ansambli  (KUD „Njegoš“ Cetinje, KUD „Krsto Zrnov“ Nikšić), guslari i rok sastavi iz Podgorice i Herceg Novog, nakon čega je brojna publika bila u prilici da čuje i Dušanku Beladu, Jelenu Bulajić, barsku etno grupu „Zora“ i poznatu interpretatorku crnogorske narodne muzike Branku Šćepanović.

Veliki završetak treće „Cucke jeke“ obilježila su tri impozantna nastupa. Na velikoj bini prvo se pojavio cetinjski sastav „Perper“, čiji su članovi tokom jednočasovnog nastupa, uz ovacije publike, odsvirali niz pjesama koje su obilježile njihovu 22-godišnju karijeru.

Potom je publiku pozdravio i osnivač manifestacije – Dragoljub Đuričić, koji je nastupio sa četvoro bubnjara, nakon čega se pridružio niškom sastavu „Kerber“. Jednosatni nastup kultnog hard rok benda, na oduševljenje više od 8.000 posjetilaca, donio je energičnu izvedbu poznatih hitova koji su obilježili osamdesete godine. „Cucka jeka“ okončana je velikim bubnjarskim spektaklom Dragoljuba Đuričića i bubnjara regiona.

Treću „Cucku jeku“ posjetilo je i niz zvanica, među kojima predstavnici partnera u organizaciji događaja -gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović. Događaju je prisustvovao i predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić. Uz posjetioce sa Cetinja i drugih gradova Crne Gore, manifestaciji su prisustvovali i gosti iz svih zemalja regije, ali i brojni turisti, među kojima je bilo posjetilaca i iz Australije.

Događaj u Kobiljem Dolu protekao je bez organizacionih problema. Organizacija prodaje i posluženja na štandovima, takođe, protekla je bez poteškoća, a tokom trajanja manifestacije organi reda nijesu imali intervencija. Nadležne ekipe Prijestonice Cetinje već danas će u Kobiljem Dolu obaviti akciju čišćenja otpada.

Prijestonica Cetinje zahvaljuje brojnim posjetiocima koji su posjetili jučerašnju manifestaciju, kao i partnerima na uspješnoj organizaciji događaja.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018