Fudbal: "Lovćen" u Tuzima, premijera "Cetinja" u 2. CFL
16.08.2013

U drugom kolu 1. CFL, “Lovćen” će biti gost “Dečića”, dok će “Cetinje” na premijeri u 2. CFL ugostiti tim “Igala”.

Fudbaleri „Lovćena“ sjutra će se u Tuzima boriti za prve ovosezonske bodove u Prvoj Crnogorskoj fudbalskoj ligi. Nakon minimalnog poraza od „Zete“ u Golubovcima, cetinjski klub sjutra će igrati protiv povratnika u prvoligaško društvo, sastava „Dečića“.

U našem najstarijem klubu, uoči susreta u Tuzima, vjeruju da će imati više sreće u odnosu na premijeru u Golubovcima, kada su, uprkos boljoj igri i konkretnijim prilikama, izgubili bodove. Sa druge strane, i sjutrašnji rival gaji nadu da će, nakon startnog remija protiv „Petrovca“ u Budvi (0:0), uspjeti da iskoristi prednost domaćeg terena. Stoga, na stadionu „Dećića“ očekuje se uzbudljiv fudbalski susret ekipa koje su tokom ljetnjeg prelaznog roka pojačale svoje redove.

Susret „Dečić“ – „Lovćen“ počeće u 17:00 časova.

Dan kasnije, Fudbalski klub „Cetinje“ na Obilića poljani odigraće prvi drugoligaški meč u svojoj istoriji. Mlađi sastav iz Prijestonice, u prvom kolu Druge Crnogorske fudbalske lige, sastaće se sa „Igalom“.

Nakon velikog uspjeha tokom prošle sezone, kada su osvojili takmičenje u „Južnoj regiji“, a potom uspješno prebrodili izazov baraža za popunu 2. CFL, „Cetinje“ u novu sezonu ulazi sa brojnim pojačanjima, a uz ambiciju da očuva drugoligaški status.

Nedjeljni meč protiv „Igala“ na programu je u 17:00 časova, a Prijestonica Cetinje poziva sugrađane da podrže prvotimce „Cetinja“ na drugoligaškom debiju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018