"Royal Music": Poznati finalisti, spektakularan nastup "Van Gogha"
10.08.2013

Noć je počela drugim polufinalem, tokom kojeg su se brojnoj publici predstavila još tri sastava. Naime, nakon bendova „Indigo Pop“ (Podgorica), „Dark Sky“ (Kosovska Mitrovica), „Šesto čulo“ (Sremska Mitrovica) i „Dede Putra“ (Bihać - Cazin) koji su nastupili u petak, učesnici druge polufinalne noći bili su „New Citizens“ (Novo Mesto), „Sane“ (Zagreb) i Vanja Radovanović & Band (Nikšić).

Odlukom žirija, u finale takmičarskog dijela festivala - koje će biti održano sjutra – plasirali su se „Dark Sky“, „Dede Putra“, „Sane“, te Vanja Radovanović & Band.

U drugom dijelu večeri, oko 3.000 posjetilaca prisustvovalo je spektakularnom nastupu benda „Van Gogh“. Kultni beogradski sastav, tokom svog prvog koncerta pred cetinjskom publikom, u izuzetnoj atmosferi, priredio je gotovo dvoipočasovni repertoar.

Koncert je predstavljao svojevrsnu retrospektivu rada „Van Gogha“, s obzirom da je brojna publika bila u prilici da čuje pjesme sa dosadašnjih osam albuma beogradskog sastava.

Danas (nedjelja), sa početkom u 20 časova, na programu je završna noć festivala. U takmičarskom finalu, četiri sastava nadmetaće se za vrijednu novčanu nagradu, u iznosu od 3.000 eura. Drugi „Royal Music“, nakon toga, biće okončan nastupom sarajevskog rok sastava „Zabranjeno pušenje“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018