FK "Lovćen": Stiglo pet pojačanja, u subotu generalna proba
31.07.2013

Na prvenstvenoj premijeri „Lovćen“ će 10. avgusta gostovati „Zeti“ u Golubovcima, a već sada se nazire sa kojim igračima će cetinjski prvoligaš početi sezonu.

Naime, tokom dosadašnjeg dijela prelaznog roka, „Lovćen“ je pojačalo pet fudbalera, dok trener Mojaš Radonjić neće moći da računa na tri igrača koji su prošle sezone nosili dres najstarijeg crnogorskog kluba.

Tokom minulih dana, „Lovćenu“ su pristupili Nenad Brnović („Zeta“), Blažo Perutović (OFK „Petrovac“), Dejan Damjanović („Rudar“), Luka Merdović (OFK „Grbalj“) i Srđa Kosović („Igalo“).

Sa druge strane, tokom ljetnje pauze, sredinu su promijenili  Đurišić i Marković, koji su prešli u „Mogren“, te Hočko, koji će naredne sezone nastupati u „Budućnosti“.

Proteklih dana, FK "Lovćen" potpisao je i ugovore sa više dosadašnjih prvotimaca, ali i stipendijski ugovor sa članom omladinske škole Milanom Vušurovićem. U planu je produženje ugovora i sa ostalim fudbalerima, te potpisivanje stipendijskih ugovora sa još nekoliko članova omladinske škole.

Inače, u subotu, 3. avgusta, fudbaleri „Lovćena“ odigraće generalnu probnu utakmicu uoči početka takmičarske sezone 2013/14. Rival našeg kluba biće budvanski „Mogren“, a meč je na programu na stadionu na Obilića poljani, sa početkom u 17:30 časova.

Tokom pripremnog perioda, „Lovćen“ je odigrao šest prijateljskih susreta protiv domaćih prvoligaških i drugoligaških sastava. Ekipa trenera Mojaša Radonjića savladala je „Arsenal“ (5:0), „Zabjelo“ (3:0) i „Bratstvo“ (1:0), remizirala je protiv „Mornara“ (1:1), dok je poražena od „Budućnosti“ (0:1) i „Sutjeske“ (2:3). Danas (18h), „Lovćen“ će na Cetinju igrati protiv kotorskog „Bokelja“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018