"Ljeto u Prijestonici": U subotu Riječka noć
22.07.2013


Događaj, pokrenut kroz saradnju sa MZ „Rijeka Crnojevića“, tamošnjim privrednicima i mještanima, dio je programa „Ljeto u Prijestonici“, a počeće u 19 časova.

Prvo izdanje Riječke noći imaće niz raznovrsnih sadržaja, pri čemu će biti upriličen i sveobuhvatan muzički program – koji će trajati sedam sati. Uz to, posjetioci manifestacije moći će da uživaju u lokalnim specijalitetima i piću.

Muzički dio Riječke noći, u 19 časova, otvoriće ansambl 'Dobri momci', koji će nastupiti na šetalištu. Dva sata kasnije, na pozornici, na istoj lokaciji, počeće i nastup popularnog srpskog pjevača Dženana Lončarevića. Posljednji segment muzičkog dijela biće nastup DJ-eva sa riječkog mosta, koji će početi u 23 sata. Četvoročasovni 'back2back' set, prije svega, biće namijenjen ljubiteljima deep housea i Nu-discoa, a nastupiće DJ Mr. Jools i DJ Royales.

Posjetioci prve Riječke noći na štandovima na šetalištu moći će da probaju lokalne specijalitete, poput pastrmke, riblje čorbe, pašte ili priganica. Takođe, na šetalištu će biti služeno domaće vino iz Riječke nahije, a po promotivnim cijenama biće točeno Nikšićko pivo. Uz sve navedeno, u sklopu manifestacije biće upriličeni i drugi programi zabavnog karaktera.

Poseban doprinos organizaciji pružili su i ugostitelji iz Rijeke Crnojevića, čiji će objekti te večeri takođe biti dio programa, kao i sponzori večeri.

S obzirom da će Riječkoj noći prisustvovati brojni posjetioci, režim saobraćaja na putnom pravcu ka Rijeci Crnojevića u subotu će biti modifikovan, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018