Sjutra početak Cetinjske likovne kolonije
20.07.2013

Događaj u čijoj organizaciji učestvuju Udruženje novinara Cetinja, Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, uz podršku fondacija „Ćano Koprivica“ i „Petrović Njegoš“, okupiće niz likovnih umjetnika iz zemlje i regije, koji će stvarati u Parku “13. jul”, Njegoševom parku i u hotelu “Grand”.

Sama manifestacija biće posvećena jubileju 200. godišnjice rođenja crnogorskog vladara, pjesnika i filozofa Petra II Petrovića Njegoša. Na listi učesnika Kolonije, između ostalog, nalaze se Vojo Tatar, Božidar Bošković, Milo Pavlović, Ljubo Brajović, Mišo Vemić, Miki Radulović, Luka Lagator, Velja Bugarin, Mirjana Marsenić, Ljuban Popadić, Lidija Nikčević, Tijana Gordić, Marija Kapa, Nikica Raičević, i Predrag Gazivoda, a radove će priložiti i Vojo Stanić, Dimitrije Popović, Luka Berberović, Ratko Odalović, Aldemar Ibrahimović i Vaso Nikčević.

Cetinjska likovna kolonija biće otvorena u nedjelju, u 21 čas, u hotelu „Grand“.

Podsjetimo, u okviru "Ljeta u Prijestonici", sjutra će u Njegoševom parku biti održan i Sajam suvenira (početak: 9:00h), a dan kasnije slijedi i početak četvrtog Cetinje Jazz Festa.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018