Informisanje o radu gradskog parlamenta i preko Savjeta mladih
15.07.2013

Naime, kako je saopšteno iz Savjeta mladih, tom savjetodavnom tijelu upućen je pozitivan odgovor na zahtjev vezan za podizanje nivoa informisanosti mladih o radu gradskog parlamenta.

- Savjet je dobio pozitivan odgovor kada je u pitanju podizanje nivoa informisanosti mladih o radu gradskog parlamenta, a u dopisu je navedeno i da će Skupština Prijestonice Cetinje Savjetu mladih dostavljati materijal za sjednice. Shodno tome, obavještavamo  zainteresovane mlade sugrađane da se obrate Savjetu mladih putem maila: savjet.mladih@cetinje.me, kako bi dobili više informacija ili Savjetu predložili dalje korake u poboljšanju vođenja omladinske politike u našem gradu. Takođe, ovaj poziv važi i za sve relevantne nevladine organizacije koje se bave pitanjima mladih, pa se i od njih očekuju prijedlozi u načinu povećanja uloge mladih u lokalnom parlamentu.

Savjet će preuzeti odgovornost informisanja mladih putem odgovarajućih načina o tome kada se u lokalnom parlamentu raspravlja o pitanjima važnim za popoložaj mladih u gradu, ali i o drugim tačkama dnevnog reda zasijedanja Skupštine, kako bi od istih zatražilo mišljenje i prijedlozi, koje će Savjet uvažiti i preko sekretarijata za socijalnu politiku i mlade uputiti predsjedniku Skupštine i odbornicima – stoji, između ostalog u saopštenju Savjeta mladih Prijestonice Cetinje.

Integralna verzija saopštenja dostupna je na ovom linku.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018