Vršilac dužnosti direktora Uprave za mlade i sport Igor Vušurović posjetio Prijestonicu Cetinje
21.06.2013


Tokom susreta, najviše riječi bilo je o aktuelnostima vezanim za sportske kolektive sa Cetinja. Tom prilikom, posebno su akcentovani Fudbalski klub “Lovćen” i Rukometni klub “Lovćen”.

Gradonačelnik Bogdanović upoznao je gospodina Vušurovića sa detaljima vezanim za proslavu stogodišnjice postojanja FK “Lovćen”, pri čemu je naglašeno kako će Uprava za mlade i sport pružiti podršku događajima kojima će biti obilježen značajan jubilej.

Sa druge strane, govoreći o RK “Lovćen”, gradonačelnik Bogdanović podsjetio je kako je riječ o sastavu koji je posljednje dvije sezone, u domaćim takmičenjima, osvajao ‘duplu krunu’, ali i da se pomenuti klub priprema za treći nastup u Regionalnoj SEHA ligi.

Vršilac dužnosti Uprave za mlade i sport kazao je kako će ta institucija i u narednom periodu intenzivno sarađivati sa Prijestonicom Cetinje u pogledu podrške aktivnostima sportskih ekipa iz našeg grada, dodajući da Cetinje, u oblasti sporta, ima niz istaknutih reprezenata koji postižu zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018