Svečanom sjednicom obilježeno 65 godina rada Saveza slijepih - Cetinje
20.06.2013


Tokom događaja, kojem su, između ostalih, prisustvovali i gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, predsjednik Skupštine Prijestonice Cetinje dr Milutin Vukić, predsjednik Senata Prijestonice Cetinje dr Milovan Janković i predsjednik Saveza slijepih Crne Gore Božidar Denda, prisutne je pozdravila predsjednica Saveza slijepih – Cetinje Marija Vujović.

Na svečanoj sjednici ocijenjeno je kako Savez slijepih – Cetinje treba da predstavlja pozitivan primjer drugim srodnim organizacijama iz zemlje, a tokom radnog dijela, razmatran je i usvojen Izvještaj o radu organizacije za prošlu godinu.

Predsjednica Saveza slijepih – Cetinje, takođe, dodijelila je gradonačelniku Prijestonice Cetinje Aleksandru Bogdanoviću “Povelju humanosti”. Kako je obrazloženo, značajno priznanje pomenute organizacije, gradonačelniku Bogdanoviću pripao je zbog nesebične podrške svim oblicima humanitarnog djelovanja na području Cetinja.

- Uz zahvalnost na ovom velikom priznanju, želim istaći da će Prijestonica Cetinje i u budućem period svesrdno podržavati Savez slijepih, kao organizaciju koja je prepoznata po izuzetnom radu i rezultatima – rekao je gradonačelnik Bogdanović.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018