Delegacija FRAMOG posjetila Prijestonicu Cetinje
17.06.2013

Tom prilikom, goste iz SR Njemačke, primio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović.

Tokom sastanka, više riječi bilo je o aktivnostima Prijestonice Cetinje, te organizacije FRAMOG, a posebno je akcentovana dosadašnja bilateralna saradnja.

Na tom planu, kao posebno važne momente, gradonačelnik Bogdanović naglasio je prošlogodišnje potpisivanje Protokola o partnerstvu Prijestonice Cetinje i Grada Nirnberga. On je, takođe, podsjetio i da su zaposleni u Prijestonici Cetinje, u pravcu sticanja prakse i iskustava, početkom tekuće godine, bili gosti Grada Nirnberga.

Intenziviranje saradnje Cetinja i Nirnberga – kako je kazao gradonačelnik Bogdanović – proces je za koji su u bitnoj mjeri zaslužni upravo članovi FRAMOG.

Predstavnici FRAMOG iskazali su zahvalnost Prijestonici Cetinje na podršci pri realizaciji aktivnosti, iskazavši pritom i zadovoljstvo zbog bilateralnih odnosa našeg grada i Nirnberga, koji predstavlja centar istorijske regije Frankonije

Tokom današnjeg susreta, predsjednik FRAMOG Ljubo Dabović uručio je gradonačelniku Bogdanoviću posebno priznanje namijenjeno počasnom članu pomenute organizacije.

Delegacija FRAMOG, takođe, tokom današnje posjete, boravila je i u Udruženju „Razvitak“. Tom prilikom, pomenutom je udruženju dodijeljena novčana donacija Franačko – crnogorskog društva.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018