Gradonačelnik Bogdanović primio rukovodstvo članica "Kolonije dječjeg prijateljstva"
13.06.2013


Tokom razgovora sa direktoricama i direktorima, te njihovim pomoćnicima, gradonačelnik je gostima poželio ugodan boravak u crnogorskoj Prijestonici, iskazujući zadovoljstvo time što je Cetinje domaćin ovogodišnje „Kolonije“.

Prilikom susreta, više riječi bilo je i o temama od zajedničkog interesa, a prevashodno o metodima rada i organizacije predškolskih ustanova u zemljama regiona, te zakonskoj regulativi kojom je rekulisana pomenuta oblast.

Gradonačelnik Bogdanović, pritom je, kao primjer uspješne predškolske ustanove naveo upravo najstariji crnogorski vrtić i domaćina tekuće „Kolonije“ – JPU „Zagorka Ivanović“.

Današnji sagovornici susret sa gradonačelnikom Bogdanovićem iskoristili su i kako bi iskazali zahvalnost Prijestonici Cetinje na podršci djelovanju „Kolonije“ tokom proteklih dana.

foto-13-06-1

Učesnici sastanka, na kraju, razmijenili su prigodne poklone, uz poziv za intenziviranje saradnje u narednom vremenskom okviru.

„Kolonija dječjeg prijateljstva“, u kojoj učestvuju zbratimljene predškolske ustanove sa Cetinja, iz Sombora, Šapca, Štipa, Banja Luke i Bijeljine, formirana je 1975. godine i egzistirala je sve do raspada SFR Jugoslavije. Manifestacija je, na inicijativu vrtića sa Cetinja, obnovljena 2009. godine. Od tada, domaćini prethodnih izdanja „Kolonije“ bili su Banja Luka, Sombor, Šabac i Bijeljina.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018