Članovi Komisije za sprečavanje konflikta interesa Crne Gore i Centralne izborne komisije BiH posjetili Cetinje
13.06.2013

Tokom posjete, članove dvije komisije u sjedištu gradske uprave primili su gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, predsjednik Skupštine Prijestonice Cetinje dr Milutin Vukić i predsjednik Senata Prijestonice dr Milovan Janković.

Gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo posjetom predstavnika dvije komisije, pri čemu je gostima iz Bosne i Hercegovine poželio ugodan boravak na Cetinju i u Crnoj Gori.

Više riječi bilo je i o aktuelnostima vezanim za izborno zakonodavstvo, te legislativu koja uređuje oblast spriječavanja sukoba interesa u obje države, a tokom sastanka, posebno je naglašen značaj regionalne saradnje.

Predsjednik Komisije za sprečavanje konflikta interesa Crne Gore Slobodan Leković i predsjednik CIK BIH Branko Petrič zahvalili su gradonačelniku Bogdanoviću, predsjedniku Skupštine Prijestonice dr Vukiću i predsjedniku Senata dr Jankoviću na prijemu.

Predstavnici bosansko – hercegovačke delegacije, takođe, iskazali su zadovoljstvo posjetom istorijskoj, kulturnoj i duhovnoj Prijestonici Crne Gore, pri čemu su detaljnije upoznati sa prošlošću, ali i planovima za dalji razvoj grada.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018