Cetinje okrenuto "Mladosti": Djeca iz Bijele narednog vikenda gosti crnogorske Prijestonice
02.06.2013

Događaj će biti upriličen u sklopu edukativnog projekta „Čas istorije u Prijestonici“, a mališani iz Bijele, tokom trodnevnog programa, biće u prilici da se upoznaju sa brojnim znamenitostima i lokacijama na teritoriji Prijestonice Cetinje i da vrijeme provedu družeći se sa vršnjacima iz našeg grada.

Prvog dana akcije, štićenici Doma „Mladost“ boraviće na Njegušima i na Lovćenu. Drugi dan proteći će u obilasku znamenitosti na gradskom području, druženju sa djecom Prijestonice i brojnim manifestacijama, dok je treći dan akcije namijenjen obilasku Rijeke Crnojevića i Karuča, uz krstarenje Skadarskim jezerom.

Jedan od centralnih događaja, biće upriličen u subotu, 8. juna, na Dvorskom trgu. Naime, tog dana, od 17:00 časova, na glavnom gradskom trgu počeće sadržajan zabavni program, namijenjen gostima iz JU Dječji dom „Mladost“, te njihovim vršnjacima sa teritorije Prijestonice Cetinje.

Svi građani i pravna lica, takođe, u prilici su da podrže organizaciju zabave na Dvorskom trgu. Naime, simbolične ulaznice za pomenuti događaj, koje koštaju 1,00 euro, već su puštene u prodaju, i mogu se naći u sjedištu i na punktovima Turističke organizacije Prijestonice Cetinje. Sav prihod od prodatih ulaznica biće upućen JU Dječji dom „Mladost“ Bijela, kao donacija građana crnogorske Prijestonice.

Takođe, akcija može biti podržana i putem darovanja odjeće, obuće, igračaka, knjiga, higijenskih proizvoda i kozmetike ili slatkiša - a pomenuto može biti dostavljeno u sjedište Turističke organizacije Prijestonice Cetinje (Njegoševa 39, radno vrijeme: 09 – 17h).

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje, takođe, pozivaju svu djecu iz našeg grada da se pridruže velikoj zabavi na Dvorskom trgu.

Svi subjekti zainteresovani da se pridruže organizaciji akcije, takođe, mogu kontaktirati Turističku organizaciju Prijestonice Cetinje, na broj telefona 067 266 260.

Akciju Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje do sada su podržali brojni subjekti – Savjet mladih Prijestonice Cetinje, Radio Cetinje, Fondacija „Petrović Njegoš“, Narodni muzej Crne Gore, Turistički vodiči Cetinja, KUD „Njegoš“, NP „Lovćen“, NP „Skadarsko jezero“, OŠ „Njegoš“, OŠ „Lovćenski partizanski odred“, OŠ „Šunjo Pešikan“, OŠ „Boro Vukmirović“, OŠ „Blagota Mićunović“, hotel „Grand“, FK „Lovćen“, Avanturistički park „Lovćen“, restoran „Konak“, „Kole“, „Gradska kafana“, "Martex", „Karuč Company“, „Santa Montagna“ – Njeguši, štamparija „Em plus“, „Odrin“, Dušanka Belada, Vlado Borozan, te brojne druge organizacije i građani.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018