Održana Skupština Fudbalskog kluba "Lovćen"
31.05.2013

Skupština, kojoj je prisustvovalo 28 od 37 delegata, jednoglasno je usvojila izvještaj o radu Radne grupe za koordinaciju aktivnosti u FK „Lovćen“, te izvještaj o radu prethodne Uprave kluba. Takođe, glasovima svih delegata usvojen je i finansijski izvještaj.

Na večerašnjoj sjednici, takođe jednoglasno, za predsjednika Skupštine FK „Lovćen“ izabran je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, dok je predsjednik Senata Prijestonice Cetinje dr Milovan Janković izabran za potpredsjednika pomenutog organa.

Prvi zadatak nove klupske Skupštine biće da, u saradnji sa Radnom grupom za koordinaciju aktivnosti u FK „Lovćen“, realizuje neophodne aktivnosti u pravcu formiranja novog Upravnog odbora.

foto-31-05-2

Na sjednici je, inače, konstatovano kako je tokom tekuće takmičarske polusezone napravljen izuzetan uspjeh – počev od rezultata, preko konsolidacije kluba na brojnim poljima, sve do servisiranja obaveza prema prvotimcima i članovima Stručnog štaba. To, kako je naglašeno na večerašnjoj sjednici, u vremenu krize, predstavlja izuzetan uspjeh Prijestonice Cetinje, klupske uprave, a time i svih simpatizera „Lovćena“ i grada.

Pozdravljajući prisutne, gradonačelnik Bogdanović istakao je kako je FK „Lovćen“ u minulom periodu ostvario izuzetan rezultat.

- Zajedno sa upravom kluba, na kraju sezone ispunili smo obećanje koje smo dali tokom prvenstvene pauze, kada je „Lovćen“ bio ubjedljivo posljednji na prvenstvenoj tabeli – kazao je on.

Podsjetimo, početkom februara, na svečanosti proglašenja najboljih sportista i sportskih radnika godine, gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako će „Lovćen“ u godini kada proslavlja stoljeće postojanja ostati prvoligaš.

Na večerašnjoj sjednici istaknuto je i kako će u prestojećem periodu biti stvorene pretpostavke da najstariji crnogorski sportski klub tokom naredne takmičarske sezone bilježi još značajnije rezultatske uspjehe.

Poseban dio sjednice bio je posvećen i proslavi stogodišnjice postojanja FK „Lovćen“. Kako je istaknuto, uprkos finansijskoj krizi, jubilej će biti proslavljen na visokom nivou, uz brojne svečanosti i raznovrstan program. Centralni događaj, svakako, predstavljaće susret prvotimaca „Lovćena“ i splitskog „Hajduka“ na Cetinju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018