"Prijestonica najmlađima": Naredne sedmice dvije predstave
31.05.2013

Naime, najmlađi stanovnici Cetinja biće u prilici da u Kraljevskom pozorištu „Zetski dom“, u ponedjeljak i utorak, 3. i 4. juna, isprate dvije predstave Gradskog pozorišta iz Podgorice.

U ponedjeljak, sa početkom u 18:00 časova, na programu će biti komad „Pipi duga čarapa“. Riječ je o predstavi namijenjenoj gledaocima uzrasta 5+ godina, u kojoj uloge tumače Julija Milačić, Ivona Čović, Branko Ilić, Katarina Krek, Pavle Ilić, Marta Pićurić, Željko Radunović, Staša Tomas, Vesna Vujošević i Dejan Đonović. Komad je rađen po tekstu Astrid Lindgren, u režiji Nikole Vukčevića.

U utorak, takođe od 18:00 časova, slijedi predstava „Pinokio“, čije je prvobitno planirano majsko izvođenje odloženo usljed objektivnih okolnosti. Riječ je, takođe, o komadu namijenjenom uzrastu od 5+ godina. Komad je, prema tekstu Jelene Mijović, režirala Snežana Trišić, a u predstavi „Pinokio“ glume Jelena Simić, Dejan Đonović, Katarina Krek, Julija Milačić, Ivana Mrvaljević, Pavle Ilić, Davor Dragojević, Ivona Čović, Branko Ilić, Goran Slavić, Sejfo Seferović i Dijana Dragojević.

Kao i do sada, ulaz na obje predstave je besplatan.

Predstojećim predstavama, program „Prijestonica najmlađima“ za sezonu 'proljeće 2013' biće okončan. Podsjetimo, manifestacija namijenjena cetinjskim mališanima podrazumijevala je pet predstava Gradskog pozorišta iz Podgorice, u intervalu od februara do juna. Pokrovitelj događaja je Prijestonica Cetinje, a svi komadi na programu su bili u Kraljevskom pozorištu „Zetski dom“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018