„Razvoj ženskog preduzetništva“: Počela radionica „Izrada unikatnih suvenira“
17.05.2013

Radionicom je obuhvaćena izrada suvenira dekupaž tehnikom, sa najprepoznatljivijim motivima Prijestonice Cetinje. Aktivnost, koja će trajati do 21. maja, pohađa 19 polaznica.

Povodom početka rada, učesnice programa juče je pozdravila zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić. Ona je naglasila kako će suveniri izrađeni tokom trajanja projekta „Razvoj ženskog preduzetništva“, posredstvom gradske uprave i drugih lokalnih organizacija, biti među proizvodima koji će tekućeg ljeta biti ponuđeni turistima koji posjete crnogorsku Prijestonicu.

Uspješan rad učesnicama je poželjela i konsultantkinja UNDP na projektu „Razvoj ženskog preduzetništva na Cetinju“ Njegosava Vujanović, koja je istakla kako će, nakon radionice, tokom drugog dijela programa „Izrada unikatnih suvenira“, biti organizovan seminar „Etnografija i istorija umjetnosti Cetinja“.

Projekat „Razvoj ženskog preduzetništva u Prijestonici Cetinje“ dio je Programa rodne ravnopravnosti, a realizuju ga UNDP, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i Prijestonica Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018