Na Dvorskom trgu održana manifestacija "Moja poruka za Evropsku uniju"
10.05.2013


Događaj je otvoren pozdravnim obraćanjima predsjednika Evropskog pokreta u Crnoj Gori Momčila Radulovića i sekretara Sekretarijata za socijalnu politiku i mlade Prijestonice Cetinje Momčila Martinovića.

Na manifestaciji je učestvovalo više stotina cetinjskih mališana, a ključni segment manifestacije predstavljalo je takmičenje u crtanju pod nazivom „Moja poruka za Evropsku uniju“.

Tokom takmičenja, učenici su izradili brojne radove koji su prikazivali motive Cetinja, Crne Gore i Evropske unije. Osam učenika koji su, prema mišljenju žirija, imali najbolje radove dobili su vrijedne nagrade – autor najboljeg rada nagrađen je lap-topom, drugoplasirani učesnik biciklom, a trećeplasirani mp3 playerom. Autori preostalih pet radova nagrađeni su poklonima Ambasade Republike Bugarske u Crnoj Gori.

 

Nagradu autoru najboljeg rada, Luki Kantaru, uručio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović. Nagradu namijenjenu drugoplasiranom učesniku osvojila je Marija Kaluđerović, a autorka trećeplasiranog rada je Iva Radojičić.

Uz gradonačelnika Bogdanovića, poklone najboljim učesnicima takmičenja „Moja poruka za Evropsku uniju“ uručili su i savjetnik u Ambasadi Republike Bugarske u Crnoj Gori Daniel Dobrev, predsjednik Evropskog pokreta u Crnoj Gori Momčilo Radulović i zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Nikolić.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018