Gradonačelnik Bogdanović razgovarao sa predstavnicima CBK „Cetinje“
15.04.2013



Tokom razgovora, kojem su prisustvovali bokser Dragan Roganović i treneri Dejan Popović i Pero Vujović, bilo je više riječi o aktivnostima CBK „Cetinje“.

Gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo činjenicom da pomenuti klub danas okuplja niz darovitih cetinjskih boksera, pri čemu je posebno naglasio značaj dosadašnjih rezultata Dragana Roganovića, koji iza sebe već ima šest profesionalnih mečeva – i to pet pobjeda i jedan remi.

Tokom današnjeg susreta konstatovano je i kako je organizacija prošlogodišnje „Večeri boksa“ u Sportskom centru protekla izuzetno uspješno, te da je riječ o događaju koji je predstavljao svojevrstan podsticaj kada je riječ o cetinjskom boksu.

Predstavnici CBK „Cetinje“ upoznali su gradonačelnika Bogdanovića sa planovima vezanim za naredni period. U tom pogledu, posebno je naglašena nova borba Dejana Roganovića u WBC verziji, koja će biti upriličena predstojećih mjeseci na Cetinju. Oni su naglasili kako je, tim povodom, već uspostavljena komunikacija sa selektorom bokserske reprezentacije Crne Gore Draganom Đuričkovićem i menadžerom Bobanom Nikićem.

Gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako će Prijestonica Cetinje pružiti svu potrebnu podršku u pogledu organizacije događaja, na kojem će – kako su istakli iz CBK „Cetinje“ – u uvodnim borbama, nastupiti i članovi bokserske reprezentacije Crne Gore.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018