Normalizacija stanja u priobalju Skadarskog jezera i Rijeke Crnojevića
18.04.2013



Iz nadležnih službi gradske uprave i mjesnih zajednica sa pomenutog područja navedeno je kako je aktuelna situacija znatno bolja – s obzirom da se voda povukla iz većine stambenih, privrednih ili pomoćnih objekata.

Iz Mjesne zajednice „Rijeka Crnojevića“ saopštili su kako je vodostaj istoimene rijeke osjetno niži u odnosu na prethodno razdoblje. Otud, voda se povukla iz svih, donedavno poplavljenih objekata. Pod vodom je i dalje dio mjesnog šetališta.

Proteklih dana, stanovništvo pomenutog naselja bilo je angažovano u cilju čišćenja i osposobljavanja stambenih i ugostiteljskih objekata koji su tokom više sedmica bili pod vodom. Predstavnici MZ „Rijeka Crnojevića“ iskazali su posebnu zahvalnost zaposlenima u Službi zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje, koji su minulih dana – kao i u periodu padavina – pružili izuzetnu pomoć lokalnom stanovništvu.

Sa druge strane, u naseljima Žabljak Crnojevića i Dodoši – iako je vodostaj, takođe, znatno niži –dio objekata, mahom pomoćnih, još je pod vodom. 

Lokalni put Žabljak Crnojevića - Ponari je prohodan.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018