SLŠ "Petar Lubarda" učestvovala na međunarodnoj konferenciji u Budimpešti
11.04.2013


Tokom prvog dana konferencije, učenici su predstavili države iz kojih dolaze, te svoje gradove i škole koje pohađaju. Drugi dan podrazumijevao je rad u grupama.

Sa druge strane, nastavnici iz SLŠ “Petar Lubarda” bili su u prilici da sa kolegama iz drugih zemalja razmijene mišljenja povodom čitavog niza tema – počev od izazova u likovnom obrazovanju u srednjim školama i aktivnog razvoja međunarodne saradnje na planu likovnog i dizajnerskog obrazovanja, preko razvoja različitih programa osmišljenih da razvijaju vještine i znanja učenika u segmentima koji se tiču ekonomije, marketinga i komunikacijskih vještina, sve do klasičnih umjetničkih disciplina u obrazovanju mladih dizajnera. 

SLŠ “Petar Lubarda”, koju su u Mađarskoj predstavljali profesori Srđan Ilinčić i Ana Knežević, te učenice Andrea Miljanić i Marija Marković, time je prvi put učestvovala na skupu ove vrste. U realizaciji puta delegacije iz našeg grada, podršku su pružili Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018