„Sava osiguranje“ otvorilo poslovnicu na Cetinju
08.05.2013

Gradonačelnik Bogdanović poželio je dobrodošlicu novoj kompaniji u našem gradu, naglašavajući kako su brojni subjekti sa Cetinja još ranije započeli kvalitetnu i uspješnu saradnju sa „Sava osiguranjem“.

- Uvjeren sam kako je odluka pomenutog akcionarskog društva, da svoju novu poslovnicu uspostavi u crnogorskoj Prijestonici, između ostalog, motivisana i snažnim nastojanjima naše gradske uprave u pravcu stvaranja povoljnog poslovnog ambijenta – kazao je on, dodajući kako još jedan benefit od uspostavljanja poslovnice predstavlja i otvaranje novih radnih mjesta za lokalno stanovništvo.

Izvršni direktor akcionarskog društva „Sava Montenegro“ Nebojša Šćekić iskazao je zadovoljstvo što je na mapi poslovnica pomenute kompanije, od danas, prisutno i Cetinje.

- Naše je zadovoljstvo što smo od danas prisutni u gradu iz kojeg od ranije imamo brojne korisnike usluga. Ovom prilikom, tekođe, želim iskazati i zahvalnost lokalnoj upravi, koja je prepoznala značaj otvaranja naše poslovnice na Cetinju – kazao je Šćekić.

Kompanija „Sava Montenegro“, povodom otvaranja poslovnice, uputila je i donaciju koja će biti iskorišćena za nabavku dijela enterijera Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018