„Pobjeda“ poklonila botaničku baštu cetinjskom vrtiću
15.10.2024

Povodom obilježavanja 80 godina rada, Dnevni list „Pobjeda” poklonio je botaničku baštu vrtiću „Zagorka Ivanović” na Cetinju.

 

Arboretum, odnosno botaničku baštu sa 80 sadnica otvorili su gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, direktor Dnevnog lista „Pobjeda” Nenad Zečević, direktorica vrtića Maja Mićunović i predstavnik Adriatic banke Marko Borozan.

 

Gradonačlnik Đurašković zahvalio se na donaciji u vidu botaničke bašte koja će, kako kaže,  oplemeniti prostor dječijeg vrtića i biti na raspolaganju djeci, zaposlenima u vrtiću, ali i svim građankama i građanima Cetinja.

 

„Ovo je zaista sjajan primjer društvene odgovornosti koji će, vjerujem, slijediti i druge kompanije kako sa Cetinja tako i iz cijele Crne Gore. Prijestonica će uvijek biti na raspolaganju da sa posebnim zadovoljstvom učestvuje u ovakvim i sličnim projektima”, kazao je Đurašković.

 

Direktor i glavni urednik Pobjede Nenad Zečević rekao je da je ponosan što na ovaj simboličan način pokazuje da štite, ne samo prirodu, već i vrijednosti kao što su antifašizam i slobodarstvo.

 

„Na Cetinje smo došli decembra 1944. i iz crnogorske Prijestonice Pobjeda je izlazila sljedećih 10 godina, tako da danas evociramo uspomene na taj period, ponosni što je slobodarsko Cetinje bilo dom naše Pobjede. Upravo zato što smo glas naroda i što živimo sa narodom, kroz brojne izdavačke, ali i nekoliko ekoloških projekata, ove godine smo pokušali, zajedno sa našim prijateljima i pokroviteljima, dati svoj dodatni doprinos zajednici”, kazao je Zečević.

 

Direktorica JPU ,,Zagorka Ivanović" Maja Mićunović zahvalila se Pobjedi na vrijednoj donaciji, koja će pružiti mogućnost za ljepše i zdravije odrastanje djece koja pohađaju ovu predškolsku ustanovu.

 

Pokrovitelj botaničke bašte je Adriatic banka.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018