Gradonačelnik Bogdanović razgovarao sa dekanom FZP prof. dr Danilom Nikolićem
11.01.2013



Tokom susreta, najviše riječi bilo je o posljedicama ovonedjeljnog požara u zgradi Crvenog krsta na Cetinju, u kojoj je, između ostalog, realizovan studijski program Fakulteta za pomorstvo - menadžment u pomorstvu.

Gradonačelnik Bogdanović, tom prilikom, upoznao je sagovornika kako će Crveni krst tokom narednih dana izraditi prijedlog sanacije. Nakon toga, kazao je on, biće upriličen susret predstavnika Prijestonice Cetinje, Fakulteta za pomorstvo i Crvenog krsta,  koji će razmatrati solucije u pravcu što efikasnijeg procesa sanacije zgrade.

Tokom današnjeg sastanka naglašeno je i kako velika sala Crvenog krsta, u kojoj je realizovana većina aktivnosti smjera menadžment u pomorstvu, nije pretrpjela oštećenja u požaru. Tom prilikom, obostrano je zaključeno da je neophodno u što kraćem roku preduzeti radove u prostorijama koje su pretrpjele štetu prilikom požara, kako bi zgrada u vremenski bliskom okviru opet funkcionisala punim kapacitetom.

Gradonačelnik Bogdanović istakao je kako će Prijestonica Cetinje preuzeti aktivnu ulogu u sanaciji tog objekta, pri čemu je prof. dr Danilo Nikolić istakao da će Fakultet za pomorstvo, takođe, učestvovati u tom procesu.

Prof. dr Nikolić zahvalio je gradonačelniku Bogdanoviću na brzoj reakciji Prijestonice Cetinje, koja je, kroz dogovor sa Osnovnom školom „Njegoš“, obezbijedila uslove za nesmetanu realizaciju ispitnog roka na Fakultetu za pomorstvo - studijski program menadžment u pomorstvu.

Tokom današnjeg susreta najavljeno je i kako će rad Fakulteta za pomorstvo na Cetinju od naredne studijske godine biti dodatno intenziviran, uspostavljanjem smjera „Carina i špedicija“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018