Završen IV Montenegro Beer Fest
01.08.2024

Prijestonica Cetinje je i ovog ljeta bila domaćin još jednog, četvrtog po redu Montenegro Beer Festa, koji je održan na Turističkom parkingu 26. i 27. jula 2024. godine.

Festival je i ove godine ispunio i premašio sva očekivanja, pružajući posjetiocima nezaboravno iskustvo muzike, piva i zabave. Ovaj dvodnevni spektakl okupio je hiljade posjetilaca iz cijelog regiona, koji su uživali u izuzetnim nastupima i neponovljivoj atmosferi.

Prvi dan festivala otvorio je legendarni Kerber, nakog koga je scenu preuzeo duo Buč Kesidi koji je svojim prepoznatljivim stilom dodatno podigao atmosferu. Iste večeri Dubioza Kolektiv priredio je eksploziju energije i pozitivnih vibracija, a nastupom popularnog Voyagea zaključen je prvi dan festivala.

Drugi dan festivala bio je jednako uzbudljiv: Isak Šabanović otvorio je veče svojim vrhunskim nastupom, nakon čega je uslijedio dugo očekivani koncert Zdravka Čolića. Čolić je svojim najvećim hitovima oduševio publiku, a ovo je bio zvanično njegov najveći koncert na otvorenom u Crnoj Gori ikad. Završni nastup grupe Nipple People dodatno je obogatio muzički program, zatvarajući festival na visokom nivou.

Četvrti Montenegro Beer Fest donio je dva dana vrhunske zabave, muzike i pivskih užitaka, ostavljajući iza sebe uspomene koje će se dugo pamtiti.

Zahvaljujemo se našim partnerima, prijateljima i svim posjetiocima koji su svojim prisustvom uveličali ovu manifestaciju. Posebnu z
ahvalnost dugujemo generalnom sponzoru manifestacije Volcano, kao i drugim sponzorima čije je angažovanje bilo od izuzetne važnosti za organizaciju događaja: Turistička organizacije Prijestonice Cetinje, Euorlab, Hipotekarna banka, Telemach, CWP, DPC, Gradska, G3, Lovćen osiguranje, BarKod, Carlsberg, Nikšićko pivo, Heineken, Manita i Zavet.

Zahvaljujemo se i generalnom medijskom pokrovitelju Radio i televiziji Crne Gore, kao i medijskim sponozorima koji su nam pružili podršku putem svojih kanala komunikacije: Radio i televizija Cetinje, Prva televizija, Dnevne novine Dan, Radio D, Radio D plus, Elmag radio, El radio, Mag radio, Gradska televizija, Gradski radio, RTV Budva, Portal Antena M i Play Montenegro.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018