Upriličen prijem za Pavićevića i Ražnatovića
18.07.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milić upriličili su danas svečani prijem za sudije Ivana Pavićevića i Miloša Ražnatovića koji će suditi na rukometnom turniru na Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Gradonačelnik je sudijama poželio sreću i prijatan boravak u Parizu i kazao da Prijestonica Cetinje prepoznaje ogroman trud i posvećenost koju ulažu da bi dostigli ovaj nivo profesionalizma.

 

„Vaše učešće na Olimpijskim igrama predstavlja veliki uspjeh i ogromnu čast, ne samo za vas lično, već i za naš grad i državu. Svoju stručnost i profesionalnost pokazali ste na mnogobrojnim nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, a sada imate priliku da svoj rad prezentujete na najvećoj sportskoj sceni. Vjerujemo da ćete na pravi način reprezentovati naš grad i zemlju", kazao je gradonačelnik.

 

Pavićević i Ražnatović zahvalili su se gradonačelniku na prijemu i istakli da je učešće na Olimpijskim igrama kruna njihove karijere.

 

Podsjetimo, Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović dobili su povjerenje Svjetske rukometne federacije (IHF) i biće jedan od 16 sudijskih parova na najvećoj svjetskoj smotri sportista. Za najbolje crnogorske sudije koji su godinama dio elite, to će biti prve Olimpijske igre na kojima će dijeliti pravdu i to na turnirima u obje konkurencije na kojima će nastupiti po 12 reprezentacija.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018