Đurašković: “RK Stars svijetla budućnost ženskog rukometa na Cetinju”
16.07.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milić upriličili su danas svečani prijem za rukometašice kluba "Stars".

Pionirke RK “Stars” već nekoliko godina postižu odlične rezultate u “Kod-io“ pionirskoj ligi, zbog čega je ovaj klub postao poznat po kvalitetnom radu i velikom broju članova koji ponosno predstavljaju Cetinje na nacionalnom nivou.

Gradonačelnik Đurašković čestitao je rukometašicama i njihovom treneru Drašku Kaluđeroviću na ostvarenim rezultatima, ističući da je RK “Stars” primjer dobrog, organizovanog i stručnog rada, te da je kao takav dokaz da ženski rukomet na Cetinju ima svijetlu budućnost.

“Prijestonica je ponosna na vrhunske rezultate rukometašica “Starsa”, koje su pokazale kako se uz veliku posvećenost i disciplinu ostvaruju zapaženi rezultati, dokazujući da je mjesto Cetinja i Crne Gore uvijek među najboljima,” kazao je Đurašković.

On je dodao da će Prijestonica snažno podržati učešće “Starsa” u II ligi Crne Gore, te da će i u narednom periodu biti njihov partner i oslonac u daljem razvoju kluba.

Trener Draško Kaluđerović zahvalio se na prijemu i podršci koju grad pruža klubu i istakao da su ostvareni uspjesi rezultat zajedničkog rada, truda i posvećenosti svih njegovih članova, te da se raduju budućim utakmicama i izazovima.

U pionirskoj ligi za 2010. godište i mlađe rukometašice “Starsa” nedavno su postale šampionke Crne Gore, što predstavlja prvo zlatno odličje u ženskom rukometu na Cetinju, dok u pionirskoj ligi za 2008. godište i mlađe treću sezonu zaredom osvajaju medalje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018