Crnogorska porodica iz Berlina podržala Prijestonicu Cetinje
05.06.2024

Crnogorska porodica iz Berlina podržala je aktivnosti Prijestonice Cetinje i uputila donaciju Košarkaškom klubu „Lovćen“.

 

Donacija je uslijedila nakon susreta sa gradonačelnikom Prijestonice Cetinje Nikolom Đuraškovićem i razgovora o brojnim inicijativama i podršci Cetinju. Tokom susreta je poručeno da će se saradnja nastaviti i u narednom periodu kroz nove zajedničke inicijative.

 

Zahtijevajući anonimnost, prilikom uručenja donacije posebno su istakli da ih na humanitarno djelovanje u Crnoj Gori pokreće duboka privrženost svojoj domovini. Kult predaka, solidarnosti i osjećaja da je Crna Gora njihova primarna zajednica, motiv je stalne brige i osjećaja obaveze i dužnosti koji crnogorsku porodicu iz Berlina pokreće da kontinuirano pomaže projekte unaprjeđenja kvaliteta života u Crnoj Gori. 

 

Prilikom donacija insistiraju na anonimnost, uz isticanje svog crnogorskog identiteta, afirmišući na taj način osjećaj ljubavi prema zemlji iz koje potiču, pozivajući se na tradiciju crnogorske solidarnosti koja traje vijekovima.

 

Gradonačelnik Prijestonice i Prijestonica Cetinje iskazuju posebnu zahvalnost crnogorskoj porodici iz Berlina na iskazanom odnosu prema Cetinju, upućenoj donaciji ali i raspoloženju za buduću zajedničku saradnju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018