Gradonačelnik Đurašković sa saradnicima upriličio prijem za pjetliće FK „Lovćen“
03.06.2024

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa saradnicima upriličio je danas prijem za najmlađu selekcija Fudbalskog kluba “Lovćen” koja je osvojila titulu prvaka Južne regije za sezonu 2023/24.

 

Gradonačelnik Đurašković je kazao da je Cetinje ponosno na njihov rezultat i da će gradska uprava i u narednom periodu nastaviti da podržava sportske klubove.

 

Pjetlići Gojka Ražnatovića, uz pomoć saradnika Balše Radovića i Miloša Vukića, te koordinatora mlađih kategorija Nikole Nina Milanovića, do pehara su stigli bez poraza.

 

Milanović se zahvalio Prijestonici na podršci i kazao da su pjetlići završili sezonu na impresivan način – kao prvaci bez ijednog poraza.

 

Prijemu su prisustvovale i zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milić.

 

Za pjetliće Lovćena ove sezone nastupali su: Uroš Kaluđerović, Stefan Vukčević, Vuko Martinović, Mašan Janković, Petar Vujović, Danilo Milanović, Mihailo Tatar, Vojin Borozan, Matija Vujović, Bogdan Radoman, Mijat Milić, Petar Gocevski, Balša Ćućić, Filip Simović, Viktor Perošević, Aleksa Krivokapić, Matija Kokotović, Filip Peraš, Andrija Đuričković, Mirko Lagator, Danilo Pejović, Denis Radžemetović, Matija Sjekloća, Balša Lagator, Vuk Vujačić.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018