Prijateljski meč: Mogren - Lovćen 1:4
23.01.2013



„Lovćen“ je već nakon prvog dijela igre imao ubjedljivu prednost - 3:0. Prvi pogodak na utakmici postigao je Radović u 28. minutu. Kroz tri minuta, prednost „Lovćena“ udvostručio je Đurišić, a novi gol viđen je u 38. minutu - strijelac je, opet, bio Radović.

U drugom dijelu igre, za „Lovćen“ je nastupio i sudanski napadač Mustafa Maki, koji je nedavno, iz finskog prvoligaša VPS Vasa, došao na probu u cetinjski klub. 

U nastavku, budvanski prvoligaš uspio je smanjiti zaostatak preko Gardaševića. U 75. minutu, mreža „Mogrena“ tresla se i četvrti put, a strijelac pogotka kojim je postavljen konačan rezultat bio je N. Draganić.

U prvom dijelu igre, za „Lovćen“ su nastupili Perović, Mirković, V. Martinović, Vušurović, M. Draganić, I. Martinović, Hočko, Bogdanović, Radović, Petković i Đurišić. 

U nastavku, na terenu su bili Dragojević, Radunović, Marković, Vujović, Tatar, Ćeranić, Halilović, Bošković, Vušurović, N. Draganić i Maki. 

Današnji meč bio je prvi pripremni susret „Lovćena“ tokom zimske pauze, ali i premijerni za novog šefa stručnog štaba Mojaša Radonjića. Takođe, riječ je o prvoj utakmici od uspostavljanja Radne grupe za prevazilaženje aktuelne situacije u FK „Lovćen“, formirane na inicijativu gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Bogdanovića.

Prvotimci „Lovćena“ narednih dana, takođe na Jazu, odigraće još dva pripremna susreta. Protivnici će, takođe, biti crnogorski prvoligaši - Rudar (petak, 26/01) i Petrovac (srijeda, 30/01).

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018