Gradonačelnik Bogdanović razgovarao sa predsjednikom Udruženja paraplegičara Cetinja
08.02.2013


Tokom susreta, više riječi bilo je o aktivnostima Udruženja paraplegičara Cetinja iz prethodnog perioda, te o djelovanju lokalne uprave u pravcu podrške i poboljšanja položaja osjetljivih grupa u našem gradu.

Gradonačelnik Bogdanović informisao je današnjeg sagovornika o aktuelnom status projekta gradnje Dnevnog centra za djecu i mlade sa teškoćama u razvoju, ali i o detaljima vezanim za jučerašnju posjetu ministra za ljudska i manjinska prava u Vladi Crne Gore dr Suada Numanovića.

Predsjednik Udruženja paraplegičara Cetinja iskazao je zahvalnost gradskoj upravi na dosadašnjoj podršci, pri čemu je posebno akcentovao značaj uspostavljanja Dnevnog centra za djecu i mlade sa teškoćama u razvoju.

Tokom sastanka, razgovarano je i o nedavno formiranom Savjetu koji će se baviti pitanjima od značaja za osobe sa invaliditetom, u čijem će radu participirati i Udruženje paraplegičara Cetinja.

Na sastanku je razgovarano i o mogućnostima za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako će Prijestonica Cetinje i ubuduće ulagati napore u cilju podrške osobama sa invaliditetom i drugim osjetljivim kategorijama stanovništva.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018